Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Accepteren Negeren

Industriële waterbehandeling

Water voor stoomketels, koeltorens, procesinstallaties, productie... Waarvoor u het water ook gebruikt, de kwaliteit ervan is van het grootste belang. Om uw machinepark, uw apparatuur en uw installaties in goede conditie te houden is een voortdurende bewaking en behandeling van de waterkwaliteit essentieel.

 

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.

Cirkels

De ingenieurs van onze interne R&D afdeling analyseren elk project afzonderlijk en ontwikkelen een oplossing op maat. Vervolgens worden de installaties vakkundig geplaatst door een ervaren technisch team. Deze geïntegreerde werkwijze zorgt voor duurzame en kosteneffectieve oplossingen op maat van elk budget.

Wij begrijpen dat water belangrijk is voor u en uw bedrijfsproces. Onze dienstverlening richt zich op de continuïteit van uw bedrijfsprocessen met klantgerichtheid  en een snelle service. Daarom staan we 24/7 ter beschikking voor eventuele reparaties, noodhulp en stockbreuk.

Zeg ons wat uw bedrijf nodig heeft en Ekopak ontwerpt het water dat u wenst.

CHEMICALIËN

Naar gelang de kwaliteit van het voedingswater en de vraag van de klant, levert Ekopak de juiste chemicaliën. Lees meer

DESINFECTIE

Vandaag de dag is waterdesinfectie in vele sectoren onmisbaar. Lees meer

APPARATUUR

Elke toepassing van water heeft zijn specifieke eisen. Daarom ontwikkelt Ekopak voor iedere klant waterbehandelingsapparatuur op maat. Lees meer

EKOPAK op Twitter

Ekopak - Industriële bouwt gebruiksvriendelijke ontharder in RVS http://t.co/Mu6rxByM1z
Ekopak en Technology bieden een integrale oplossing voor al uw corrosie problemen
Ekopak en Technology bieden een integrale oplossing voor al uw corrosie problemen