Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Accepteren Negeren

Water voor stoomketels, koeltorens, procesinstallaties, productie... Waarvoor u het water ook gebruikt, de kwaliteit ervan is van het grootste belang. Om uw machinepark, uw apparatuur en uw installaties in goede conditie te houden is een voortdurende bewaking en behandeling van de waterkwaliteit essentieel.

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.

De ingenieurs van onze interne R&D afdeling analyseren elk project afzonderlijk en ontwikkelen een oplossing op maat. Vervolgens worden de installaties vakkundig geplaatst door een ervaren technisch team. Deze geïntegreerde werkwijze zorgt voor duurzame en kosteneffectieve oplossingen op maat van elk budget.

Wij begrijpen dat water belangrijk is voor u en uw bedrijfsproces. De focus van onze service focus ligt op klantgerichtheid en snelheid. Daarom staan we 24/7 ter beschikking voor eventuele reparaties, noodhulp en stockbreuk.

Zeg ons wat uw bedrijf nodig heeft en Ekopak ontwerpt het water dat u wenst.